Макгрегър избухна: Иска да вземе Челси от Роман Абрамович (СНИМКА)


Макгрегър избухна: Иска да вземе Челси от Роман Абрамович (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2369 0

Конър Макгрегър сензационно прояви интерес към закупуването на английския гранд Челси, след като стана ясно, че собственикът на клуба от 19 години насам - Роман Абрамович, ще го продаде. Както е известно, руският олигарх притежава "сините" от 2003 година.

Бившият шампион на UFC Макгрегър, който е играл за местните клубове Лурдес Селтик и Кръмлин Юнайтед като дете, често е изказвал своето възхищение от футболната игра. Самият той дори се е проявявал и в зряла възраст на терена, макар и не в официален мач.

Амбициозният Макгрегър сега намекна, че изучава възможността да купи европейския клубен шампион Челси. "Челси се продава за 3 милиарда долара. Нека го купим" - пише в съобщения, които Конър е качил като снимка и е допълнил като описание към тях: "Бих искал да изуча това, Челси".

Все пак не трябва да забравяме неговите амбиции и в миналото, когато ирландецът бе намекнал, че ще купува друг европейски гранд, отново от Англия. След турбулентни 48 часа, породени от оттеглянето на Уудуърд, Конър лекомислено заявява:

"Хей, хора. Мисля си да купя Манчестър Юнайтед. Какво мислите" - бе написал тогава ирландецът в личния си профил в социалната мрежа "Туитър".

А колко успешни бяха "сините" от Лондон през 19-те години с руския олигарх? Изхарчени пари, трофеи, мениджъри - великите цифри зад ерата "Роман Абрамович" в Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички