Манчестър Сити позлатява Бернардо Силва, за да го запази в редиците на Гуардиола


Манчестър Сити позлатява Бернардо Силва, за да го запази в редиците на Гуардиола
Снимка: Getty Images

2954 0

Ръководството на Манчестър Сити е готово да предложи умопомрачителна заплата на своята звезда - Бернардо Силва, само и само за да го задържи на "Етихад" за по-дълго, въпреки че договорът на португалеца изтича през 2025 година.

Сити има мисия

"Гражданите" отлично знаят, че интерес към офанзивният полузащитник има от страна на Барселона, който силно го желае в своите редици и поради тази причина ще опитат да "примамят" португалеца да остане на "Етихад", като му предложат заплащане от 300 хиляди паунда седмично, твърди "Mirror".

Намеренията на Сити са ясни, тъй като не само управата на клуба желае играча да остане, но и самият мениджър Хосеп Гуардиола. Припомняме, че от "Етихад" си наскоро си тръгна капитанът Илкай Гюндоган, който акостира в Барселона, а пред трансфер е и друга звезда - Рияд Марез.

Освен каталунският гранд интерес към Бернардо Силва не липсва и от Саудтиска Арабия. Наскоро се появиха информации, че на португалеца му е била предложена оферта от Близкия Изток на стойност 500 хиляди евро, които той ще получава всяка седмица.

Все пак, ако се стигне до продажба на Силва, то Манчестър Сити няма да има намерение да се разделя с него за сума по-малка от 70 милиона евро. Междувременно, на "Етихад" се насочиха към основен футболист на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички