Манчестър Сити потегли с успех в контролите: Зрелищен дуел с 8 гола - Холанд започна ударно


Манчестър Сити потегли с успех в контролите: Зрелищен дуел с 8 гола - Холанд започна ударно
Снимка: Getty Images

1869 0

Шампионът на Англия и на Европа Манчестър Сити потегли с победа в приятелските срещи, които са част от предсезонната подготовка. "Гражданите" сломиха Йокохама Маринос с 5:3 в мач, който се състоя в Япония.

Пеп Гуардиола пусна като титуляр Матео Ковачич, като това бе неофициален дебют за хърватина след преминаването му в Сити от Челси. Алварес, Аканджи, Аке, Филипс, Стоунс и Уолкър бяха другите основни играчи, които започнаха от първата минута.

Разбира се, испанският специалист даде шанс и на куп младежи, а на полувремето замени целия отбор, като тогава влязоха играчи като Холанд, Фодън, Родри, Лапорт, Кансело, Диаш и Бернардо Силва.

Именно норвежкият топ нападател бе и единственият футболист в срещата, които съумя да се отличи с две попадения. Пред това - през първата част, домакините бяха повели с 2:0 до 37-ата минута. Все пак до края на полувремето Джон Стоунс и Хулиан Алварес възстановиха паритета.

Холанд и Родри оформиха пълния обрат до 72-рата минута, но Йокохама Маринос върнаха интригата в 86'. В добавеното време на срещата пък Холанд се възползва от асистенция на Кансело, за да оформи крайния резултат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички