Титуляр + голяма сума в замяна: Арсенал научи цената на Виктор Осимен


Титуляр + голяма сума в замяна: Арсенал научи цената на Виктор Осимен
Снимка: Getty Images

2124 0

Ръководството на Наполи е решено да не пуска своята голяма звезда в лицето на Виктор Осимен лесно. Желаещите да се сдобият с правата на голмайстора ще трябва сериозно да изпразнят джобовете си.

Колко ще струва?

Това става ясно от условието, което клубът е поставил на Арсенал за евентуален трансфер. "Небесносините" са поискали от "артилеристите" сума от 50 милиона евро. Освен това, в сделката фигурира и размяна с нападателя на лондончани Габриел Жезус, информира "Calciomercato".

На Острова все по-усилено се твърди, че "топчиите" си търсят нова деветка. Нигерийският таран изглежда перфектната опция за тях. Той се утвърди като един от играчите с най-добър завършващ удар в света.

Осимен с Наполи

През изминалата кампания той имаше основен принос за триумфа на отбора в Серия А. От акостирането си на "Стадио Диего Армандо Марадона" до момента голаджията регистрира 65 попадения и 15 асистенции в 111 мача във всички турнири.

Неговият договор с шампионите изтича през 2025-а година, но последните му скандали с клуба предполагат доста по-ранна раздяла.

А какви бяха първите думи на нигериеца по повод дразгите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички