Тиаго: Ще помагам на Ливърпул в защита, в атака и в психологически план


Тиаго: Ще помагам на Ливърпул в защита, в атака и в психологически план
Снимка: Оф. сайт на Ливърпул

3204 0

Полуащитникът Тиаго Алкантара коментира трансфера си от Байерн Мюнхен в Ливърпул. Испанецът призна, че решението да напусне германския хегемон е било едно от най-трудните в кариерата му. Причината обаче да го направи е, че е имал нужда от ново предизвикателство.

"Минават години, опитваш се да спечелиш колкото е възможно повече, а когато го спечелиш, искаш още. Мисля, че този клуб ме характеризира. Искам да постигна всички цели, да спечеля колкото се може повече трофеи. В клуба има семейно чувство, от което имам нужда, защото ние (играчите, бел.ред.) обичаме да имаме близки отношения с клуба. Мисля, че ще изпитам това чувство", сподели халфът пред официалния сайт на "червените".

"Трябва да се адаптирам възможно най-скоро. Сроковете сега са по-компактни, започнахме малко по-късно, но това е футболът. Мисля, че трябва да смесим всичко хубаво, с което разполагаме. Ще помагам на отбора в защита, в нападение, а също и в психологически план. Феновете не са по-развълнувани от мен! Работата не е в думите, а в действията. Ще дам сърцето си на терена за моите съотборници, клуба и феновете", обеща испанецът. А с какъв вратар се подсилиха мърсисайдци вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички