Хьонес: Юнайтед и Ливърпул искат да ни изнудват за Тиаго


Хьонес: Юнайтед и Ливърпул искат да ни изнудват за Тиаго
Снимка: Getty Images/Gulliver

2065 0

Президентът на Байерн Мюнхен Ули Хьонес обвини Ливърпул и Манчестър Юнайтед в "изнудване“ заради това, че преследват халфа Тиаго Алкантара. Испанецът е сериозно спряган за трансфер във Висшата лига това лято, след като е отказал да подпише нов договор с новокоронясания европейски клубен шампион.

Договорът на полузащитника изтича в края на сезона и Байерн иска 27 млн. паунда за играча това лято, вместо да го пуска като свободен агент догодина. Но нито Юнайтед, нито Ливърпул са подали официална оферта за Тиаго и Хьонес вярва, че това е така, защото англичаните искат да си гарантират по-евтина сделка преди края на трансферния прозорец на 5 октомври.

"Предложихме му страхотен четиригодишен договор, но в последната минута той промени желанието си и ни каза, че иска ново предизвикателство. Вероятно има договорка с Ливърпул или Манчестър Юнайтед, а може и с двата клуба. И двата клуба не са подавали официални оферти. Те блъфират и искат да ни изнудват, изчаквайки до последната седмица, и тогава да направят по-евтино предложение. Байерн трябва сам да реши дали иска да играе тази игра, или да се бори да задържи Тиаго“, каза Хьонес за Sport1. А кой друг английски тим иска испанския халф вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички