Ливърпул и Юнайтед наддават за крило на Уотфорд


Ливърпул и Юнайтед наддават за крило на Уотфорд
Снимка: Getty Images/Guliver

3230 0

Манчестър Юнайтед и Ливърпул ще се опитат да привлекат крилото на Уотфорд Исмаила Сар, съобщават медиите на Острова. Халфът на „стършелите“ привлече вниманието на мениджъра на мърсисайдци Юрген Клоп след класическата победа над шампиона на Англия с 3:0 през февруари и "червените“ искат да увеличат дълбочината в състава си.

За момента през трансферния прозорец единственото ново попълнение на Ливърпул е левият бек Костас Цимикас, но се очаква в петък да пристигне Тиаго Алкантара от Байерн Мюнхен. Според информациите сумата, която ще искат от Уотфорд за услугите му, е от порядъка на 36 млн. паунда.

На "Олд Трафорд" пък търсят алтернативен вариант на Джейдън Санчо, тъй като исканата сума от 100 млн. паунда за крилото на Борусия Дортмунд е непосилна за Оле Гунар Солскяер и компания. "Червените дяволи“ привлякоха Дони ван де Беек от Аякс за около 40 млн. паунда. 22-годишният Сар пристигна в Уотфорд през лятото на 2019 за сумата от 30 млн. паунда. А ето коя е другата алтернатива на Санчо за Юнайтед. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички