Тен Хаг: Топ играчи искат да се присъединят към Манчестър Юнайтед това лято


Тен Хаг: Топ играчи искат да се присъединят към Манчестър Юнайтед това лято
Снимка: Getty Images

2191 0

Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е категоричен, че топ играчи вече искат да се присъединят към отбора на "червените дяволи" през предстоящия летен трансферен прозорец.

"Виждам голяма разлика в сравнение с миналата година. Имаше много въпросителни миналата година, когато говорих с играчи, а сега много от тях осъзнават проекта ни и виждат какво се случва", заяви Тен Хаг на пресконференция.

"Те наистина искат да дойдат, забелязах това. Изглежда имаше много колебания към нас миналата година, много съмнения, когато се обърнахме към играчите. Тази година нещата са коренно различни - топ играчи искат да се присъединят към Юнайтед", добави нидерландецът.

Три победи от оставащите четири мача на Юнайтед ще бъдат достатъчни, за да удържат предизвикателството на Ливърпул и да гарантират място в Шампионска лига. Тен Хаг е убеден, че играчите му ще бъдат свежи, когато се изправят срещу Уулвс в събота (13 май).

"Това определено не е извинение за такива резултати срещу Уест Хям, но също така е причина отборът да изглежда уморен и той беше уморен, можех да го видя. Сега забелязах, че на тренировъчната площадка енергията се възвърна. Ще се представим по-добре чисто физически, сигурен съм в това", сподели специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Защо трансфер на Лео Меси в Саудитска Арабия ще провали такъв на Кейн в Манчестър Юнайтед?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички