Манчестър Юнайтед откри кой ще наследи Давид Де Хеа под рамката


Манчестър Юнайтед откри кой ще наследи Давид Де Хеа под рамката
Снимка: GettyImages

2258 0

Манчестър Юнайтед се е насочил към вратаря на Евертън Джордан Пикфорд, в случай че Давид Де Хеа напусне клуба след изтичането на договора му след края на кампанията, твърди "Daily Star".

Настоящият договор на Де Хеа изтича това лято, въпреки че Юнайтед има опцията да го удължи с още 12 месеца. Според гореспоменатото издание обаче наставникът на "дяволите" Ерик тен Хаг не е никак доволен от допуснатите грешки на своя вратар и не е сигурно дали испанецът ще остане на "Олд Трафорд".

Други информации обаче твърдят, че Де Хеа вече е подписал с Юнайтед за още един сезон, като се е съгласил заплатата му от 375 хиляди паунда седмично да бъде намалена драстично.

Ще наследи ли Джордан Пикфорд Де Хеа?

Пикфорд се очертава като претендент за мястото на Де Хеа под рамката, особено в случай, че Евертън изпадне във второто ниво на английския футбол (Чемпиъншип). "Карамелите" в момента се намират извън зоната на изпадащите с три оставащи мача, но са само на две точки пред Лестър и Лийдс.

Евентуално отпадане най-вероятно ще накара английския национал да напусне "Гудисън Парк", въпреки че той подписа договор през февруари, който удължава ангажимента му с "карамелите" до 2027 година.

Пикфорд впечатли за Евертън в своите 34 изяви във Висшата лига този сезон. 29-годишният страж е изиграл общо 234 мача за клуба, откакто се присъедини от Съндърланд за £30 милиона през 2017 година.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Давид Де Хеа се отчете с ужасяващ антирекорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички