Манчестър Юнайтед ще разрешава проблемите си с играч за 78 милиона


Манчестър Юнайтед ще разрешава проблемите си с играч за 78 милиона
Снимка: Getty Images

8575 0

Мениджърът Ерик тен Хаг започна много по-трудно втория си сезон начело на Манчестър Юнайтед, тъй като клубът се бори както във Висшата лига, така и в Шампионска лига. Изглежда нищо не работи в момента, тъй като английският гранд загуби шест пъти в 10 мача във всички турнири, а освен това лазаретът на клуба бе пълен с футболисти.

78 милиона спасяват работата на Тен Хаг

През лятото "дяволите" похарчиха около 170 милиона паунда, но сега журналистът Саша Таволиери разкрива, че управата на клуба е попитала за Луис Опенда, който се присъедини към РБ Лайпциг през лятото от Ланс.

Въпреки това се очаква Манчестър Юнайтед да се сблъска с трудности за финализиране на сделката на белгийския нападател. На "Олд Трафорд" са получили информация, че трябва да платят около 78 милиона паунда, за да се сдобият с белгийския голаджия.

През лятото Юнайтед привлече Расмус Хойлунд от Аталанта за 72 милиона паунда, клубът обаче може скоро да излезе на пазара отново, тъй като се смята, че няма да предложи нов договор на Антони Марсиал и ще се нуждае от качествен заместник.

23-годишният Опенда вкара 45 гола и допринесе с 10 асистенции през последните два сезона за Ланс. През настоящата кампания пък може да се отчете с 5 попадения в първите си 10 мача за "биковете". Според мнозина белгиецът е футболист, който може да спаси работата на Тен Хаг, за когото завръщане в Аякс не изглежда като "лудост".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички