Манчестър Юнайтед с два гола и обрат в добавеното време, Челси с първи разгром (ВИДЕО)


Манчестър Юнайтед с два гола и обрат в добавеното време, Челси с първи разгром (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1571 0

Манчестър Юнайтед бе близо до още една звучна издънка след поражението от Галатасарай в Шампионска лига. "Червените дяволи" губеха с 0:1 от Брентфорд, но в добавеното време вкараха две попадения и обърнаха за 2:1.

В герой се превърна Скот Мактоминей. Той влезе в 87-ата минута, видя свой гол отменен в 90-ата, но след това се разписа в третата и в седмата минута от добавеното време.

С успеха Юнайтед събра 12 точки след 4 победи и 4 загуби от старта на сезона във Висшата лига. С този актив тимът заема 9-ото място, но до края на кръга може да бъде изместен от него.

В същото време Челси записа първи разгромен успех през сезона. "Сините" от Лондон надделяха с 4:1 като гост на Бърнли. Те изостанаха в резултата след четвърт час игра, но автогол възстанови паритета до края на полувремето.

През втората част точни бяха Коул Палмър, Рахим Стърлинг и Николас Джаксън. С успеха тимът се нареди зад Юнайтед - на 10-ата позиция с точка по-малко. Бърнли пък е на 18-ата позиция със само 4 точки.

Предстои пауза за мачовете на националните отбори, а след нея Манчестър Юнайтед има визита на Шефилд Юнайтед (21.10), докато Челси приема у дома Арсенал в голямо столично дерби.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички