"Не е луда идея": Ерик тен Хаг може да се завърне в Аякс?


"Не е луда идея": Ерик тен Хаг може да се завърне в Аякс?
Снимка: Getty Images

1793 0

Бившият нападател на Аякс Кенет Перес предложи на нидерландския гранд да се опита да върне мениджъра на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, ако той бъде уволнен от "червените дяволи" при още слаби резултати.

"Луда идея?"

Холандският тактик реши да напусне Аякс през 2022 година, за да започне работа в Манчестър Юнайтед, след като прекара пет сезона в клуба. Перес бе категоричен, че идеята за завръщането не е никак лоша.

"Представете си, ако Ерик тен Хаг бъде уволнен, ще бъде ли голяма лудост Аякс да го поиска обратно? Манчестър Юнайтед е известен с факта, че няма особено търпение, ако нещата не вървят добре. Тогава това не е луда идея, нали?", споделя бившият футболист за "ESPN".

Докато беше в Аякс, тен Хаг успя да спечели титлата в Ередивизи три пъти, докато се наслаждаваше на участие в Шампионска лига през 2019 година, когато отборът му загуби на полуфиналите срещу Тотнъм, след като бе отстранил Реал Мадрид.

През настоящата кампания "червените дяволи" успяха да спечелят само четири мача, като загубиха шест от първите си 10 във всички състезания. Мнозина вярват, че бъдещето на нидерландския специалист може да започне да "виси", ако слабите представяния на английския гранд продължат.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Непростимата грешка на Онана, която закопа Юнайтед срещу Галатасарай.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички