Хойлунд не е последният: Юнайтед може да привлече още двама играчи това лято


Хойлунд не е последният: Юнайтед може да привлече още двама играчи това лято
Снимка: Lubomir Asenov / LAP.bg

9965 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг се надява клубът да направи още два трансфера до затварянето на летния прозорец, пише "The Independent". Досега "червените дяволи" се подсилиха с Расмус Хойлунд, Мейсън Маунт и Андре Онана, но изчерпаха изцяло трансферния си бюджет.

Затова сега в клуба са съсредоточени върху продажбите на играчи. В момента се водят преговори със заинтересувани клубове за защитника Хари Магуайър и халфовете Фред, Дони ван де Бек и Скот Мактоминей.

Парите, които клубът евентуално ще получи от продажбата им, ще бъдат вложени в привличането на полузащитника на Фиорентина Софиян Амрабат, с когото се познават от престоя си в Утрехт.

Ако планът бъде изпълнен докрай и Юнайтед продаде и четиримата ненужни, Тен Хаг може да получи средства за още един футболист. С него той иска да укрепи центъра на отбраната.

Приоритет за нидерландския треньор е Жан-Клер Тодибо от Ница, а ако не успеят с него, "червените дяволи" ще предложат контракт на ветерана Джони Еванс, твърди изданието. А ето кои 5 играчи още могат да напуснат Ман Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички