Ще трябва да почака: Ясно е кога Расмус Хойлунд може да дебютира за Манчестър Юнайтед


Ще трябва да почака: Ясно е кога Расмус Хойлунд може да дебютира за  Манчестър Юнайтед
Снимка: GettyImages

5444 0

Новият нападател на Манчестър Юнайтед - Расмус Хойлунд, ще трябва да почака преди да направи официалния си дебют. Това най-вероятно ще се случи през септември.

"The Athletic" съобщава, че 20-годишният датчанин в момента се възстановява от контузия в гърба, която най-вероятно ще го извади от строй за първите няколко мача на тима през новия сезон.

Оптималният вариант за лекарите на "Олд Трафорд" е той да бъде на разположение за гостуването на Арсенал на "Емирейтс" в четвъртия кръг на 3-ти септември.

Ерик тен Хаг също сподели мнение по въпроса

Треньорът на отбора отговори на запитване по казуса с Хойлунд. Той сподели, че няма категорична информация за това колко ще отсъства, но е оптимист.

"Трудно е да кажа как ще се развие, но смятам, че има напредък към този момент. Трябва да гледаме ден за ден как ще продължи и след това ще разберем. Разбира се, когато е наличен, ще е опция. Не очакваме обаче да е на 100% готов за кратък период от време, така че ще трябва да почакаме", заяви специалистът пред "Sky Sports".

На коя легенда на Манчестър Юнайтед ще подражава Хойлунд?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички