Тен Хаг определи кое е най-важното за дербито със Сити и кой е специалният играч за Юнайтед


Тен Хаг определи кое е най-важното за дербито със Сити и кой е специалният играч за Юнайтед
Снимка: Getty Images

5356 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг вярва, че отборът му ще се представи добре срещу градския съперник - Манчестър Сити, и ще докаже, че през последните месеци се е подобрил. Двубоят е в събота (14.01.) от 14:30 часа българско време, като "червените дяволи" ще търсят доста по-добър изход от последната среща с "гражданите". През есента отборът на Хосеп Гуардиола победи с 6:3 селекцията на Тен Хаг.

"Важно е на терена да покажем, че се развиваме като отбор. Последната ни среща със Сити не мина добре и затова е важно сега да се справим по-добре. Предстои да играем срещу по-класни съперници и нямаме търпение за това. Едно от най-важните неща е как ще подходиш психически към това, трябва да вярваме във възможностите си", заяви Тен Хаг на пресконференцията преди двубоя.

Мениджърът отличи и специалната роля, която Каземиро има в състава на "червените дяволи". "Съвсем очевидно е и го казах го от самото начало. Този отбор имаше нужда точно от такъв футболист, който да насочва останалите играчи към правилната позиция. Той може да издигне един отбор до топ ниво. Не са много играчите като него и се радваме, че го имаме в състава".

Тен Хаг призна, че от клуба са близо до привличането на Ваут Вегхорст, но все още няма нищо официално: "Мисля, че сме близо до завършването на трансфера, но Ваут няма да бъде на разположение за утре". Очаква се нидерландският национал да пристигне под наем на "Олд Трафорд" от Бърнли. А защо бъдещето на "Олд Трафорд" е под върпос - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички