"Ще ми се смеят, но"...Легенда на Манчестър Юнайтед каза как да бъде победен Манчестър Сити


"Ще ми се смеят, но"...Легенда на Манчестър Юнайтед каза как да бъде победен Манчестър Сити
Снимка: GettyImages

6236 0

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед - Пол Паркър, разкри, че вярва, че Рафаел Варан и Каземиро са хората, способни да направят разликата за своя тим срещу Манчестър Сити.

Двата гранда от Манчестър ще се срещнат на "Олд Трафорд" в двубой от Висшата лига в събота (14.01). Възпитаниците на Ерик тен Хаг се представят страхотно, печелейки последните си 7 срещи. Сега обаче се изправят срещу шампиона, който е решен да преследва първия в класирането Арсенал докрай.

"Този сезон изглежда сякаш е възможно да победиш Ман. Сити, ако неутрализираш Ерлинг Холанд. Така че Рафаел Варан ще бъде ключов в Дербито на Манчестър. Трябва да стои много здраво срещу Холанд, защото на него не му се харесва това. Ще бъде разочарован по един или друг начин", коментира Паркър пред "MyBettingSite" и продължи.

"Хората може да ми се смеят, но само 4 точки разделят двата клуба от Манчестър. Няма голяма разлика между тях, а сега Ман. Юнайтед всъщност има треньор, който може да се конкурира с Пеп Гуардиола.

Каземиро, разбира се, също ще бъде много важен в този мач. Той е свикнал с големите двубои и може да направи разликата. Вярвам, че той и съотборниците му знаят, че могат да разчитат на него и страхотното му присъствие", допълни още той.

Ето какво очаква от двубоя и треньорът на тима Ерик тен Хаг

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички