Нападател на Манчестър Юнайтед попадна в полезрението на три отбора


Нападател на Манчестър Юнайтед попадна в полезрението на три отбора
Снимка: Getty Images

2186 0

Младият нападател на Манчестър Юнайтед - Факундо Пелистри е привлякъл интереса на три клуба през текущия януарски трансферен прозорец.

Според Gazzetta dello Sport Пелистри се появил на радара на Валенсия, Болоня и Ботафого. Твърди се, че и трите клуба се интересуват от краткосрочен наем на играча, но с опция за откупуване на правата му.

21-годишният Пелистри е един от най-вълнуващите проспериращи играчи на "Олд Трафорд" след пристигането си от уругвайския гранд Пенярол за сума от около £7,5 милиона през 2020 година.

"Червените дяволи" обаче изпратиха уругваеца под наем за година и половина в Депортиво Алавес през януари миналата година, за да получава нужното игрово време за развитието си. Той натрупа 1201 минути в Ла Лига, като не успя да регистрира нито един гол в 33 мача.

Откакто се завърна от временния си престой в Испания, Пелистри не успя да затвърди мястото си в плановете на мениджъра Ерик тен Хаг. През настоящия текущия сезон досега той се появи само веднъж като резерва - по време на победата с 3:0 в Карабао Къп срещу Чарлтън.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Юнайтед договори нидерландски ас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички