Тен Хаг: Имаме добри играчи, сега трябва да станем добър отбор


Тен Хаг: Имаме добри играчи, сега трябва да станем добър отбор
Снимка: Getty Images

3405 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е убеден, че ключът към победата над Ливърпул снощи (2:1) е правилната настройка на играчите му. "Червените дяволи" загубиха първите си два мача от новия сезон във Висшата лига, но с успеха над големия съперник се реабилитираха пред своите фенове.

През целия мач, изигран на "Олд Трафорд", Юнайтед игра добре и се бори, като голове на Джейдън Санчо и Маркъс Рашфорд донесоха първите три точки на тима за новата кампания.

"Можем да говорим за техническата страна, но тук всичко се реши от настройката. Можехте да видите нашето отношение. Имахме взаимно разбирателство, имаше борбен дух и най-важното - имаше отбор. Можехте да видите на какво са способни. Защото, по дяволите, те могат да играят добър футбол!", започна Тен Хаг след успеха, цитиран от "The Guardian".

"Срещу Брентфорд не беше футболът, който искам да виждам. Затова днес съм доволен. Можем да играем значително по-добре, ако сме хладнокръвни при завършващото подаване. Имаме добри играчи, но сега за нас е важно да станем добър отбор", завърши треньорът. А ето как той обясни загубите в първите два мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички