Тен Хаг обясни проваленото начало на сезона на Манчестър Юнайтед


Тен Хаг обясни проваленото начало на сезона на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1067 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг обясни слабия старт на тима във Висшата лига за новия сезон. В навечерието на дербито с Ливърпул нидерландецът се оправда за двете загуби в 2 кръга - 1:2 от Брайтън и 0:4 от Брентфорд.

"Имахме добра предсезонна подготовка, Рони не е подходящ за позицията "шести номер", нямахме полузащитници. В първия мач имахме двама централни защитници, които не бяха играли заедно, както и един вратар, не беше най-добрият ни период", започна Тен Хаг, цитиран от "The Independent".

"Има ясна причина да стартираме зле, но знам, че можем да се поправим и резултатите ще бъдат по-добри. Вече си направих извода, че стартът може да е лош, но Вие виждате и потенциала на този отбор в предсезона, така че сега трябва да работим заедно, за да върнем добрата игра на терена", продължи треньорът.

"Когато отношенията в отбора не са добри, често липсват лидери, защото именно те дават пример и вървят отпред. Това е елементът, над който трябва да работим. Винаги работя с група лидери, а не с един конкретен. Говорих с ръководството по този въпрос. Не е задължително това да са по-старшите играчи, но ние имаме основна група, която трябва да бъде пример и да носи отговорност", завърши наставникът. А ето какъв съвет за мача с Ливърпул получи Тен Хаг от Уейн Рууни. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички