Евра: Обвинявам Тен Хаг - тези играчи го заблудиха, както и другите мениджъри


Евра: Обвинявам Тен Хаг - тези играчи го заблудиха, както и другите мениджъри
Снимка: Getty Images

1799 0

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра разкритикува мениджъра на тима Ерик тен Хаг и играчите му за кошмарния старт на сезона във Висшата лига. "Червените дяволи" загубиха и двата си мача в първите два кръга с обща голова разлика 1:6.

"Когато си твърде добър в предсезонната подготовка и се чувстваш добре, това означава, че не работиш достатъчно усилено. Също така обвинявам Тен Хаг - всички тези играчи го заблудиха, точно както заблудиха другите мениджъри. В предсезонната подготовка изглеждаха добре и тен Хаг искаше да ги направи още по-добри, но не. Психологически те са счупени", анализа французинът в своята колонка за "Betfair".

"Всеки път, когато те се сблъскват с трудно изпитание, тези играчи не могат да го преодолеят. Така беше с години и си е същото, даже вече не ме боли, това е дежа ву. Трябва да преустроим всичко. С тези играчи никъде няма да стигнем", продължава Евра. 

"Ако не се борят повече, това е, защото тези играчи не искат да са там и не уважават значката. Нека бъдем ясни: Брентфорд водеше с 4:0 след 35 минути игра. Когато го видях, не бях изненадан и това е най-лошото. Какво очаквахме, след като видяхме същата халфова линия, същият отбор, какво очаква някой?", ктегоричен бе бившият футболист. А ето как се оправда Тен Хаг за двете загуби на старта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички