Не се отказаха: Феновете на Юнайтед излязоха отрано на протест преди дербито (СНИМКИ)


Не се отказаха: Феновете на Юнайтед излязоха отрано на протест преди дербито (СНИМКИ)
Снимка: RedIssue

2264 0

Феновете на Манчестър Юнайтед си удържаха на думата и от рано-рано започнаха организираните протести преди домакинството на Ливърпул. За такива се говореше от дълго време, а привържениците на "червените дяволи" започнаха с окупация на хотела, в който са отседнали футболистите на техния отбор и целия треньорски щаб.

Запалянковците запяха песни против фамилия Глейзър, която е собственик на клуба от "Олд Трафорд". Именно управляващите са смятани за виновници за всичките негативни процеси в клуба през последните години.

Първоначално идеята за днешния ден беше феновете на домакините да не напълнят трибуните на легендарния "Олд Трафорд", а междувременно се е появила идея да бъде блокиран пътят на рейса на Ливърпул, което ще доведе до много тежки санкции от Висшата лига.

Днешната среща остава под въпрос заради настроенията на привържениците, които успяха през миналата година да отложат едно от дербитата между двата тима. Тогава те успяха да нахлуят на терена преди срещата и успяха да навредят сериозно на съоръжението.

Вижте как протече сбогуването на Казамиро с Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички