"Те ще научат истината": Кристиано Роналдо се закани на медиите


"Те ще научат истината": Кристиано Роналдо се закани на медиите
Снимка: Getty Images

2535 0

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо намекна, че в скоро време ще даде интервю, в което ще разкрие цялата истина за своето бъдеще!

От доста време насам се знае, че 37-годишният португалец иска да напусне "Олд Трафорд", но неговият агент така и не може да му намери голям клуб, в който да продължи славната си кариера.

Сред най-често споменаваните дестинации бяха Челси и Байерн Мюнхен, но до трансфер така и не се стигна, а и ръководството на "червените дяволи" не иска да се разделя с CR7, който има действащ договор до 30 юни 2023 година.

Роналдо смята, че световните медии пишат повече лъжи по негов адрес, отколкото верни твърдения и изказа следното мнение в социалните мрежи, намеквайки, че си записва всичко, което излезе по негов адрес, в тефтер:

"Те ще научат истината в интервю само след няколко седмици. Медиите говорят само лъжи. Имам тефтер и през последните няколко месеца от 100 новини имаше само 5 верни. Представете си за какво става въпрос...".

Вижте още: Кои са 5-те най-тежки загуби в кариерата на Кристиано Роналдо?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички