Безмилостен Марко ван Бастен: В Манчестър Юнайтед понякога се взимат идиотски решения


Безмилостен Марко ван Бастен: В Манчестър Юнайтед понякога се взимат идиотски решения
Снимка: Getty Images/Guliver

2449 0

Легендата на нидерландския футбол Марко ван Бастен заяви откровено, че в Манчестър Юнайтед се взимат много лоши решения, щом стане въпрос за предсезонната подготовка на тима. 

Нидерландецът заяви, че тези километри, които се изминават от "червените дяволи" по време на техните подготовки, действат доста негативно на физическото състояние на играчите на гранда от Великобритания.

"Това, което намирам за странно, е, че правят нещо като околосветско пътешествие всяка година като подготовка. Това е смъртоносно за групата. Там взимат доста идитоски и нелепи решения. Те трябва да спрат това. Просто е много лошо за физическото състояние на играчите. Управата прави всичко възможно, за да спечели повече пари, но това са глупости", заяви нидерландецът пред "Ziggo Sport".

"Червените дяволи", които в момента са в дъното на таблицата на Висшата лига, пътуваха до Тайланд, Австралия и Норвегия за своите предсезонни приятелски срещи. Клубът регистрира три победи в шест мача по време на подготовката си миналия месец.

Сега пред Ерик тен Хаг и Юнайтед стои изпитанието наречено Ливърпул, а феновете на тима от "Олд Трафорд" са доста скептични и не смятат, че любимият им тим ще вземе първи точки в мача срещу мърсисайдци.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Футболист на Юнайтед с послание към Ерик тен Хаг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички