Съветват Юрген Клоп да се подсили с "палач" на Ливърпул


Съветват Юрген Клоп да се подсили с "палач" на Ливърпул
Снимка: Getty Images

7355 0

Бившият нападател на Лийдс Юнайтед - Ноел Уийлън, си позволи да даде съвет на Юрген Клоп и Ливърпул. Британецът смята, че мърсисайдци трябва да се опитат да привлекат Леандро Тросар от Брайтън.

Именно Тросар бе човекът, който забоде 3 попадения във вратата на Ливърпул насред "Анфийлд" в мач от осмия кръг на Висшата лига. Ето какво каза Уийлън за него:

"Той ще върши страхотна работа в отбор като Ливърпул и ще се впише идеално в игровите схеми на Кло. Разбира се, вече е оставил своя отпечатък там с хеттрика, така че това ще бъде прясно в съзнанието на Юрген Клоп. Тросар притежава всичко, което модерния нападател трябва да има", категоричен е Уийлън.

Тросар вече има пет гола и 2 асистенции в седем мача за Брайтън през този сезон във Висшата лига. Мнозина споделят мнението на Уийлън и вярват, че той определено може да помогне на отбор като Ливърпул. Предстои да разберем ще се вслушат ли в този съвет мърсисайдци.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дарвин Нунес не разбира инструкциите на Юрген Клоп?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички