Бербатов постави ас на Ливърпул сред най-добрите 11, с които е играл


Бербатов постави ас на Ливърпул сред най-добрите 11, с които е играл
Снимка: Getty Images

2854 0

Легендата на българския футбол Димитър Бербатов постави халфа на Ливърпул Фабиньо в идеалния състав от футболисти, с които е играл в богатата си кариера. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед си партнира с Фабиньо по време на съвместния им престой в Монако.

В халфовата си линия Бербатов избра Пол Скоулс, а до него постави Фабиньо, което е голямо признание за бразилеца предвид факта, че българинът е играл с още куп други класни полузащитници на "Олд Трафорд".

„Не искам да бъда скучен, искам да кажа нещо, което ще изненада хората – затова избрах Фабиньо. Бяхме заедно в Монако, той беше младо момче тогава. Дойдох от Висшата лига, но веднага видях таланта му. Беше много добър в тренировките, поемаше отговорност в мачовете, можеше да играе като десен бек и в средата на игрището", каза Бербатов за Фабиньо.

Междувременно Бербатов даде обширно интервю пред Sky Sports за желанието му да оправи българския футбол (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички