На Острова: Трент Александър-Арнолд играе по-добре за Ливърпул, когато...


На Острова: Трент Александър-Арнолд играе по-добре за Ливърпул, когато...
Снимка: Getty Images

3139 0

Легендите на английския футбол - Рио Фърдинанд и Майкъл Оуен, са на мнението, че голямата звезда на Ливърпул - Трент Александър-Арнолд, се представя на висота, когато лидерът на тима Джордан Хендерсън е на терена.

"Виждаме на какво е способен Трент Александър-Арнолд - неговите подавания, неговите центрирания и включванията му напред са убийствени. Да, той остава своята зона в защитата често опразнена, но ще трябва да подобри концентрацията си. Смятам, че той се представя много по-добре, когато Хендерсън е на терена", сподели Фърдинанд.

"Да, лидеството на Хендерсън е ключово, той знае как да разпределя позициите на терена. Неговото пръсъствие там е важно не само за трент, но и за целия отбор. Александър-Арнолд определено играе по добре за Ливърпул, когато Хендерсън е там", се съгласи Оуен с Фърдинанд.

Александър-Арнолд впечатли с представянето си срещу Глазгоу Рейнджърс, отбелязвайки доста красиво попадение от пряк свободен удар. Критиките към него обаче през този сезон са много, но според феновете на мърсисайдци най-доброто от него тепърва предстои.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ливърпул си заплю звезда на Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички