Дарвин Нунес уверен: Вкарам ли веднъж, ще дойдат още!


Дарвин Нунес уверен: Вкарам ли веднъж, ще дойдат още!
Снимка: Getty Images

1596 0

Нападателят на Ливърпул Дарвин Нунес се надява, че един гол е всичко от което има нужда, за да даде старт на кариерата си на „Анфийлд“ след трудни първи няколко месеца в града на Бийтълс. По-голямата част от трансферните средства на „червените“ отидоха за привличането на уругвайския национал от Бенфика за първоначалната сума от 75 млн. евро. Въпреки това, Нунес има само едно попадение, като първите му месеци в Англия бяха нарушени от червен картон в домакинския му дебют заради удар без топка, което доведе и до наказание от три срещи.

„Когато влезе първият гол, ще дойдат още. Минавал съм през това и е леко некомфортно, защото, в края на деня, като нападатели ние живеем с голове“, сподели той за TNT Sports Brasil. Бавният старт на Нунес е фактор в трудностите на Ливърпул в началото на сезона – тимът е на 11 точки от върха във Висшата лига след едва две победи в откриващите си седем мача. Въпреки това, мърсисайдци стигнаха до комфортен успех над Рейнджърс с 2:0 в Шампионската лига във вторник, като за Нунес това бе втори старт като титуляр след червения картон срещу Кристъл Палас.

„Знам, че направих голяма грешка и сега съм внимателен и знам, че няма да се повтори. Трябва да успокоя нервите си по време на мачовете, да говоря по-малко. Всички правим грешки и знам, че това ще ми послужи като обеца на ухото. Важното нещо е да оставя своя отпечатък върху тима, някой, който винаги може да допринесе, играейки добре и, ако не вкарвам, трябва да бъда спокоен. Треньорът винаги ме е подкрепял. Съотборниците ми също ме подкрепят непрекъснато и винаги ще се опитвам да помогна на отбора с голове или, дори без попадение, да бъда от възможно най-голяма полза“, завърши уругваецът.

Дарвин Нунес призна още, че не разбира и дума от това, което му говори Юрген Клоп (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички