Със собствен бар и хеликоптерна площадка: Как изглежда и колко струва новият дом на Джак Грийлиш?


Със собствен бар и хеликоптерна площадка: Как изглежда и колко струва новият дом на Джак Грийлиш?
Снимка: Getty Images

11730 0

Нападателят на Манчестър Сити - Джак Грийлиш, познат с буйния си и култов нрав, отново "блесна" с проява. Английският флангови състезател е решил да засвидетелства любовта си към чашката, осигурявайки си нова и скъпа придобивка вкъщи.

Медиите на Острова разкриват, че 27-годишният футболист е взел решение да инсталира цял бар в своето имение в северозападния регион Чешър. По неофициални данни къщата, която в момента се строи, бива оценявана на около 6 милиона паунда, а след това нововъведение цената ѝ ще е дори още по-внушителна.

В името на любовта

Въпросният бар ще предлага луксозно и екстравагантно меню. Част от напитките в него са шотове с пшеница и смутита със Спирулина. Пред двои приближени Грийлиш не споделя дали ще предлага и алкохолни напитки.

Той твърди, че прави всички за своята приятелка Саша, която е вманиачена по фитнеса. 27-годишната красавица ставала рано сутрин, за да тренира, а по-късно се подсилвала с вкусни и здравословни сокове.

Да живееш в лукс

Джак Грийлиш и Саша Атууд са заедно още от деца. Съвместният им път започва, когато двамата са на 16. В момента те живеят в апартамент под наем в Манчестър, който разполага с игрище за футбол на малки вратички на покрива си. Освен всичко това, луксозното имение ще разполага с офис и куп други удобства.

Англичанинът обиколи социалните мрежи след триумфа на Манчестър Сити в Шампионска лига. Той "блесна" с бурните си празненства под въздействието на сериозно количество алкохол. Именно това наложи предупреждение от страна на неговия треньор Гарет Саутгейт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички