Джак Грийлиш след празненствата на Манчестър Сити: Живея в свят на болка, всичко ме боли


Джак Грийлиш след празненствата на Манчестър Сити: Живея в свят на болка, всичко ме боли
Снимка: Getty Images

3400 0

Манчестър Сити постигна голямата си цел, спечелвайки требъл този сезон. Веднага след като започна голямото тържество, Джак Грийлиш се превърна в главното действащо лице и душата на купона в Манчестър.

В социалните мрежи се появиха най-различни видеа, на които можеше да се види как британският национал разпуска в съблекалнята, както и на шампионския парад на "гражданите" у дома.

Бившият футболист Джими Булард разкри какво съобщение е получил от Джак Грийлиш, след като го попитал как се чувства след спечелването на требъла.

"Живея в свят на болка. Всичко ме боли" - това бяха думите му... Каква легенда, той е просто невероятен. Харесвам момчето, той е фантастичен за английския футбол. Нека празнува както си иска и когато си поиска", каза Булард за "talkSPORT".

Мнозина вярват, че Грийлиш напълно е заслужил правото си да се раздава по подобен начин. След доста слаб първи сезон на "Етихад" най-скъпата покупка на Сити успя да се наложи в състава на Хосеп Гуардиола и имаше своя принос за завоювания требъл. А ето как купонджията Грийлиш се сблъска със съотборник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички