Звезда на Манчестър Сити повърнал в чантата на майката на Грийлиш след два шота


Звезда на Манчестър Сити повърнал в чантата на майката на Грийлиш след два шота
Снимка: GettyImages

2966 0

Вратарят на Манчестър Сити Едерсън разкри, че Рубен Диаш е повърнал в чантата на майката на Джак Грийлиш по време на празненствата за требъла на отбора. "Гражданите" прекараха три дни в купон след спечелването на Шампионска лига миналата събота (10 юни).

Няколко играчи на Ман Сити направиха кратко пътуване до Ибиса и купонясваха 12 часа. След това се върнаха в Манчестър за открит автобусен парад на града в понеделник.

"Два шота и всичко приключи"

Джак Грийлиш беше в центъра на празненствата - пиеше, пееше и изглеждаше така, сякаш има нужда от добър нощен сън. Английското крило изглежда е свикнал с тези празненства, но неговият съотборник Диаш не е.

Едерсон твърди, че португалският защитник не е издържал на темпото по време на празненствата. Вратарят на Манчестър Сити каза пред TNT Sports, докато изпълняваше международни задължения с Бразилия: "Има играчи, които не пият, но направиха изключение. Такъв беше случаят с Диаш, но не се получи за него. Два шота и той повърна всичко и в чантата на майката на Грийлиш..."

Диаш заслужава рядък период на пиянски лудории след превъзходно представяне за "гражданите" този сезон. Той направи 43 участия в различни състезания, като помогна на своя отбор да запази 21 чисти мрежи. Въпреки това, майката на Грийлиш може да не е много очарована от защитника на Сити след предполагаемия инцидент. Грийлиш пък призна по време на автобусния парад, че не е сигурен, че е спал, след като се е върнал от Ибиса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички