Грийлиш, Холанд, Гуардиола? Кой носи най-скъп часовник на празненствата на Манчестър Сити?


Грийлиш, Холанд, Гуардиола? Кой носи най-скъп часовник на празненствата на Манчестър Сити?
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

9559 0

Освен с великолепни чисто футболни качества, голяма част от играчите на Манчестър Сити, присъщо на всеки състезател на един модерен футболен гранд, изпъкват със солидните си банкови сметки и луксозен начин на живот.

Класа на и извън терена

Това се забеляза и по време на победния парад на "гражданите" по случай требъла на тима, завоювал Висшата лига, Шампионска лига и ФА Къп в рамките на изминалия сезон.

Часовникът е неизбежна част от външния вид на голяма част от футболистите и популярните личности в Англия. Това пролича и по време на шествието, на което почти всички от състава на Пеп Гуардиола, включително и легендарния наставник, носеха ценен аксесоар на китките си.

Кой обаче успя да се похвали с най-скъпия часовник?

Колоритният нападател на "небесносините", който "блесна" с афинитета си към алкохола по време на празненствата - Джак Грийлиш, отново попадна под светлините на прожекторите. Англичанинът печели "приза" за притежател на най-скъпоценния часовник сред всички в тима от "Етихад".

На лявата си ръка 27-годишният състезател държеше изработеният от 18-каратово розово злато "Patek Philippe Nautilus", чиято цена възлиза на около 180 000 паунда.

Неговият съотборник - Ерлинг Холанд, който записа изумителен сезон с 52 гола във всички турнири, от своя страна се окичи с платинения "Брейтлинг" модел "Premier B21 Chronograph Tourbilion", струващ "скромните" 49 хиляди паунда.

На трето място във виртуалното класиране се подрежда техният наставник Пеп Гуардиола. Испанският специалист заложи на класиката, взимайки със себе си своя "Ролекс Челини", който бива оценяван на около 14 000 паунда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички