Рио Фърдинанд юрка Манчестър Юнайтед за Джюд Белингам


Рио Фърдинанд юрка Манчестър Юнайтед за Джюд Белингам
Снимка: Visionhaus/Getty Images

1509 0

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед – Рио Фърдинанд, призова някогашния си отбор да направи предложение по закупуването на звездата на Борусия Дортмунд Джюд Белингам. Английският национал е считан за едно от „най-горещите“ имена, що се отнася до предстоящия летен трансферен пазар и няма да е учудващо, ако си тръгна от Вестфалия.

Реал Мадрид, Барселона, Байерн Мюнхен, Челси, Манчестър Сити и Ливърпул са само част от клубовете, които искат да си гарантират подписа на младия полузащитник, като се счита, че и „червените дяволи“ може да се включат в надпреварата.

„Казвали сме го и ще продължим да го казваме. Това, което прави той на своята позиция, не сме го виждали от хора на неговата възраст. Най-добрите в историята на тази позиция като Лампард, Джерард, Скоулс, Виейра, Рой Кийн – дори тези момчета не са го правили. Има какво още да доказва, но има толкова много време пред него. Има качествата, способностите и това дете е чудовище. Темпераментът му е изключителен, а когато правиш голям трансфер, то не трябва да правиш компромис с това“, започна Рио.

Фърдинанд дори използва социалните мрежи, за да юрка Манчестър Юнайтед да купи играча, добавяйки емоджи телефон.

Според журналиста Фабрицио Романо, Белингам ще струва, на който и да било отбор, изключително сериозна сума, която циркулира около 150 милиона паунда. Англичанинът има 14 гола и 20 асистенции в 102 мача за германския клуб след трансфера му от Бирмингам Сити през 2020-а година. А в какво са сигурно в Юнайтед за Кристиано, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички