Човекът, към когото Роналдо се обърна заради депресия: Има проблеми в живота


Човекът, към когото Роналдо се обърна заради депресия: Има проблеми в живота
Снимка: Getty Images

1847 0

Кристиано Роналдо може би се намира в най-тежкия момент от професионалната си кариера. Може би заради това не е случайно, че е решил да потърси професионална помощ.

Джордан Питърсън може да е разпознаваем в интернет пространството, но преди всичко той е дипломиран психолог и има публикации в няколко престижни медицински списания. Кристиано Роналдо е намерил книгите му за доста полезни и звездата на Манчестър Юнайтед реши да се види лично с Питърсън.

 

В интервю за британска телевизия Джордан Питърсън сподели: „Той имаше проблеми в живота си преди няколко месеца и негов приятел му е изпратил някои от моите видеоклипове и той каза, че ги е гледал. След това прочете една от книгите ми и я намери за полезна, искаше да говорим. Отидох до къщата му и говорихме около два часа. Той ми показа цялото си оборудване, чрез което поддържа формата си, говорихме за неговите компании. Най-вече говорихме за това, което иска в бъдеще, и някои от пречките, пред които е изправен.

След това интервю беше потвърдено, че Роналдо наистина не се чувства добре психически и че в момента се бори с депресия. Именно заради това е решил да потърси професионална помощ.

Личните тревоги на CR7

Според португалските медии със сигурност влияние върху менталното състояние на португалеца е оказала и загубата в личен план преди няколко месеца. Роналдо очакваше раждането на близнаци, но от двете деца оцеля единствено момичето.

През последните месеци на Роналдо хич не му е лесно, като заприиждаха и критики от Португалия - страната, в която той е боготворен, особено след геройствата, които Кристиано направи на Евро 2016. Въпреки всички критики обаче, португалският ас все още вярва, че мястото му е на най-високо футболно равнище. Това демонстрира и тежкото решение да откаже 250 милиона евро, но да се лиши от футбола по европейските терени

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички