Ерик тен Хаг изхвърли Роналдо от състава на Манчестър Юнайтед


Ерик тен Хаг изхвърли Роналдо от състава на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

3775 0

Преди броени минути Манчестър Юнайтед обяви, че Кристиано Роналдо няма да бъде част от групата на отбора за предстоящото гостуване на Челси във Висшата лига тази събота. 

Причината за това решение бе пояснено след това от кореспондента, близък до "червените дяволи" - Роб Доусън. Португалската суперзвезда е изключена от състава на Юнайтед по решение на мениджъра Ерик тен Хаг заради недопустимото поведение на футболиста по време на домакинството срещу Тотнъм на "Олд Трафорд". 

Роналдо напусна стадиона в 89-ата минута на срещата, след като не получи шанс за изява срещу "шпорите". След това стана ясно, че нападателят е напуснал целия комплекс на Манчестър Юнайтед, като не е поздравил никой от съотборниците си за ценния успех.

Журналист от авторитетното британско издание " The Athletic" - Лори Уитуел разкрива, че " Роналдо сам е отказал да влезе като смяна, с което си е навлякъл гнева на наставника на" червените дяволи".

Въпреки всички нападки от фенове, които получи португалецът заради бурната си реакция, английски журналист защити действията на футболиста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички