Селекционерът на Белгия: В списъка за "Златната топка" Роналдо бе пред всички играчи на Юнайтед


Селекционерът на Белгия: В списъка за "Златната топка" Роналдо бе пред всички играчи на Юнайтед
Снимка: Getty Images

1373 0

Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес защити звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо, който не се намира в най-добрия си период и често бива критикуван.

"Роналдо е легендарен футболист. Когато публикуваха списъка с претендентите за "Златната топка", той все още изпреварва в него всички останали играчи на Манчестър Юнайтед.

Но той се сблъска с два проблема. Първият се състои в това, че е на 37 години и ако има неуспешен мач, веднага казват, че е твърде стар. сякаш изобщо не трябва да прави слаби мачове", анализира Мартинес за "Amazon Prime".

"Проблемът е, че през този сезон може да се правят пет смени. Роналдо започна в момент, когато смяната по време на мач се смяташе за нещо лошо. Сега вече виждаме, че играчите от групата на атаката не играят редовно по 90 минути, понякога излизат само за 20-30, заради интензивността на Висшата лига и изискванията към нея", допълни испанецът. А ето кой английски журналист защити Роналдо. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички