"Стресирах се"! Енцо Фернандес разкри емоциите от историческия трансферен прозорец


"Стресирах се"! Енцо Фернандес разкри емоциите от историческия трансферен прозорец
Снимка: GettyImages

1784 0

Новата звезда в състава на Челси - Енцо Фернандес, сподели как се е чувствал по време на изключително напрегнатите заключителни часове от зимния трансферен прозорец.

По това време именно ситуацията около аржентинския полузащитник бе една от най-любопитните в света на футбола. В желанието си да го привлекат "сините" счупиха трансферния рекорд със сделка с Бенфика за изумителните 121 млн. евро. За да се стигне до нея не беше никак лесно, а лондончани на няколко пъти трябваше да подобряват офертите си.

Покрай трансфера се появиха много слухове. Някои от тях твърдяха, че Фернандес е пропускал тренировки в португалския гранд, за да принуди ръководството да го продаде. Самият той споделя, че е бил изключително напрегнат в ситуацията.

"Беше стресиращ момент. Нервите взеха връх в заключителните часове. Всичко, което правих, беше да опитам да остана спокоен и фокусиран върху футбола си. Тренирах и играх, когато можех, но стана малко натоварено към края", коментира Фернандес пред "The Times" и продължи.

"Много неща се изказаха от пресата, които, може би, не съответстваха на това, което се случваше. Със сигурност знам, че не съм пропускал нито една тренировка. Знам, че всички преговори си ги водеха клубовете. Аз просто се захванах с това да не повдигам глава и да продължа да тренирам", допълни още той.

Ето от кой свой колега Фернандес черпи вдъхновение

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички