"Напомня ми на Фабрегас" - Легенда на Челси сравни нов в тима с испанеца


"Напомня ми на Фабрегас" - Легенда на Челси сравни нов в тима с испанеца
Снимка: Getty Images/Guliver

2045 0

Легендата на Челси - Джанфранко Дзола, сравни новото попълнение на "сините" Енцо Фернандес с бившия полузащитник на лондончани, Арсенал и на Барселона - Сеск Фабрегас.

"Много съм впечатлен от качествата му. Психиката му, движенията му, когато играе са отлични. В известен смисъл той ми напомня на Сеск Фабрегас", каза Дзола.

Гигантите от Западен Лондон си осигуриха услугите на аржентинския полузащитник, спечелил Световното първенство по футбол в Катар, в сделка за 106,8 милиона паунда през януарския трансферен прозорец.

Фурора на Енцо и наследството на Фабрегас

Енцо Фернандес има два мача за отбора на Греъм Потър и определено привлече вниманието с представянията си. Въпреки това, той все още не е постигнал първия си успех със "сините" след двете равенства срещу лондонските съперници - Фулъм и Уест Хям.

Сеск Фабрегас пък е смятан за един от най-добрите плеймейкъри на своето поколение и е известен със своите атрактивни асистенции. Испанецът "вкуси" много успехи с клубове като Барселона и Арсенал и също имаше кратък, но запомнящ се период със "сините".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Михайло Мудрик се подигра брутално с Марк Кукурея.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички