Страхотни новини за Челси: Трансферната забрана бе премахната


Страхотни новини за Челси: Трансферната забрана бе премахната
Снимка: Getty Images/Guliver

1444 0

Преди минути официално стана ясно, че отборът на Челси ще може да привлича нови футболисти по време на зимния трансферен прозорец. В началото на година клубът получи наказание от ФИФА, според което нямаше право да пазарува играчи по време на два трансферни прозореца. Причината за наказанието бе, че Челси бе обвинен в нарушение на регулациите при трансфери на футболисти, в частност играчи под 18-годишна възраст, след като е имало намеса от „трета страна“.

Лондончани обжалваха наказанието по-рано през годината, но претенциите им не бяха уважени. През миналия месец обаче адвокатите на Челси обжалваха за втори път трансферното наказание пред Спортния арбитражен съд. Днес излезе информацията, че САС е намалил трансферния бан на едва един трансферен прозорец и по този начин Челси и Франк Лампард ще могат да се подсилят с нови играчи през януари.

През 2016-та година Реал Мадрид бяха в сходна ситуация, като тогава „Кралския клуб“ получи трансферна забрана за два прозореца, която впоследствие бе редуцирана до един. А ето кой футболист желаят да привлекат от Челси през зимата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички