Лампард коментира дали Челси ще може да пазарува през януари


Лампард коментира дали Челси ще може да пазарува през януари
Снимка: Getty Images/Guliver

3843 0

Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че до няколко дни очаква да разбере дали неговият клуб ще може да привлича футболисти на предстоящия зимен трансферен прозорец. Както е известно, "сините" са с ембарго от февруари, като първоначално санкцията бе за два трансферни прозореца. 

Лондончани подадоха жалба до Спортния арбитражен съд през миналия месец, като се очаква съвсем скоро да излезе решение по казуса. Ако съдът отсъди в полза на Челси, то клубът ще може да привлича нови играчи през януари.

 

"Вярвам, че много скоро ще разберем. Мисля, че това ще стане до дни. Не съм чул нищо повече, така че трябва да изчакваме решението и да видим какво ще правим след това", заяви Лампард.

"Вярвам, че много скоро ще разберем. Мисля, че това ще стане до дни. Не съм чул нищо повече, така че трябва да изчакваме решението и да видим какво ще правим след това", заяви Лампард на пресконференция преди двубоя с Астън Вила в сряда.

А кой и защо се е опитал да измами Нголо Канте и как е реагирал халфът на "сините" - четете в този материал на SportLive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички