"Страхотен играч е": Ерик тен Хаг защити Хари Магуайър от ужасните критики


"Страхотен играч е": Ерик тен Хаг защити Хари Магуайър от ужасните критики
Снимка: Getty Images

786 0

Треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, се изказа в защита на своя възпитаник Хари Магуайър. Централният защитник търпи огромни критики на свой гръб вече в продължение на години.

"Страхотен играч е"!

В последно време те зачестиха, тъй като бранителят отново "блесна" с автогол за националния отбор на Англия в контрола срещу Шотландия. "Трите лъва" спечелиха с 3:1, а единственото попадение за гостите бе дело именно на Магуайър.

Последваха много сериозни подигравки и остри думи по негов адрес от страна на фенове и критици. Въпреки това и факта, че не се случва за първи път, Тен Хаг застана на негова страна.

"Много пъти съм казвал, че е неуважително и той не го заслужава. Страхотен играч е и има много добри представяния", заяви категорично наставникът пред "BBC". 

Сагата около Магуайър

Противно на думите си, нидерландският специалист все пак взе решение да отнеме капитанската лента от ръката на защитника, давайки я на Бруно Фернандеш това лято.

Това предположи и евентуална раздяла с 30-годишния англичанин, а сериозен интерес към него имаше от страна на Уест Хям. Самият той обаче отхвърли отправената към него оферта, въпреки че двата клуба вече се бяха споразумели.

В защита на своя син се изказа и майката на Хари Магуайър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички