Майката на Хари Магуайър го защити публично: Не пожелавам на никого такъв тормоз


Майката на Хари Магуайър го защити публично: Не пожелавам на никого такъв тормоз
Снимка: Getty Images

1209 0

Бранителят на Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър, за пореден път се превърна в обект на критики и подигравки, след като си отбеляза автогол, носейки националния екип на Англия по време на контролата с Шотландия преди броени дни. Тези словесни атаки по негов адрес явно не са се харесали никак на майка му, която защити сина си публично в социалните мрежи.

Коментарът на г-жа Магуайър

"Като майка, виждайки серията от негативни и обидни коментари, които идват някои фенове, експерти и медии, е позорно и напълно неприемливо за всяка сфера на живота, без значение дали е някой, който работи за клуба или страната. Бях там на трибуните, както обикновено и това което се случи е неприемливо", сподели майката на Магуайър.

"Разбирам, че в света на футбола има възходи и падения, положителни и отрицателни, но това, което Хари получава, надхвърли футбола. За мен не е добре да го гледам как минава през това. Не бих искал да виждам други родители или играчи да преминават през това в бъдеще, особено млади момчета и момичета, които тепърва пробиват днес. Хари има огромно сърце и върши добра работа, той е психически силен и може да се справи с това. Не пожелавам на никого такъв тормоз", добави още тя.

Разбира се, самият английски национал също не остави нещата така. Хари Магуайър също излезе с коментар за представянето си и отговори на критиките.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички