"Премахват напрежението от съотборниците ми и така играят по-добре" - Хари Магуайър отговори на критиките


"Премахват напрежението от съотборниците ми и така играят по-добре" - Хари Магуайър отговори на критиките
Снимка: Getty Images

1298 0

Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър коментира подигравките, на които бе обект, след като си вкара автогол срещу Шотландия. Той сподели, че може да се справи с враждебното отношение от привържениците на съперника. Според него по този начин се облекчава напрежението върху съотборниците му в английския отбор.  

Магуайър в помощ на съотборниците си

"Това до голяма степен премахва напрежението от моите съотборници и го прехвърля върху мен. Това със сигурност ги кара да играят по-добре. Знаехме, че идвайки тук, когато чуем националния химн и това, че те не го уважават, знаехме, че ще бъде неприятна обстановка и през второто полувреме се видя по-голямата част от това. Щастлив съм, че не се поддадохме", каза Магуайър.

30-годишният централен бранител на Манчестър Юнайтед се появи в игра на полувремето в Глазгоу, когато Англия водеше с 2:0, преди неволно да върне един гол за домакините, като след ниско центриране прати топката в собствената си мрежа в 67-ата минута.

Относно предстоящите му планове с Манчестър Юнайтед: "Първите четири седмици бяха трудни, защото имахме по един мач на седмица и мениджърът не ме избираше, но сега ни предстоят много срещи и съм сигурен, че ще играя много", каза още той. А след автогола на Магуайър Гарет Саутгейт се хвърли в яростна защита и отговори на критиците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички