Страх ли те е от уволнение? Юрген Клоп даде недвусмислен отговор


Страх ли те е от уволнение? Юрген Клоп даде недвусмислен отговор
Снимка: GettyImages

2915 0

Треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, отвърна подобаващо на спекулациите по свой адрес. Той заяви категорично, че подобни опасения не го притесняват и има пред себе си далеч по-важни неща.

Сезонът на "червените"

Незадоволителният сезон на мърсисайдци постави под въпрос бъдещето на германския специалист. "Червените" отпаднаха от Шампионска лига и турнирните надпревари в Англия, а във Висшата лига все още са извън Топ 5. Като утешителна награда "червените" могат да приемат историческата победа над вечния съперник Манчестър Юнайтед със 7:0. Въпреки всичко, Клоп остава здраво стъпил на земята. 

"Не ме е страх"!

"Не се притеснявам от уволнението, не. Няма нужда да ме е страх, трябва да допринасям. Напълно съм съгласен с всичко, но трябва да оправим това. Не можем просто да продължим да играем от време на време, както правим. Трябва да намерим изхода от това", коментира Клоп, цитиран от Фабрицио Романо.

Сезонът на уволнените

Настоящата кампания определено ще бъде запомнена с треньорски уволнения. Съвсем наскоро Челси и Лестър се разделиха със своите наставници - Греъм Потър и Брендън Роджърс. Антонио Конте пък бе разкарам от Тотнъм, докато Юлиян Нагелсман прекрати взаимоотношенията си с Байерн Мюнхен.

За него обаче изглежда предстои ново, също толкова вълнуващо предизвикателство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички