Атакуваха автобуса на Ливърпул след загубата от Сити, полицията вече разследва


Атакуваха автобуса на Ливърпул след загубата от Сити, полицията вече разследва
Снимка: Getty Images

3355 0

Клубният автобус на Ливърпул е бил нападнат и повреден след поражението им от Манчестър Сити в двубой от Висшата лига. Мърсисайдци не изиграха никак добър мач и загубиха с 4:1 на "Етихад", а случката се е разиграла след двубоя.

Има ли пострадали при инцидента?

А полицията вече разследва шокиращия инцидент, при който е видяна хвърлена тухла и спукан прозорец, според The Athletic. От Ливърпул все още липсва официална информация, но от "гражданите" реагираха мигновено. 

"ФК Манчестър Сити беше уведомен, че мениджърът на Ливърпул е пострадал след инцидент при завръщането си след днешния мач. Разбрахме, че предмет е бил хвърлен към автобуса в жилищен район.

Инциденти от този вид са напълно неприемливи и ние категорично осъждаме действията на отговорните лица. Напълно ще подкрепим разследването на полицията на Манчестър по този инцидент по всякакъв възможен начин.“

Сити също осъди привържениците, които са пеели "неподходящи скандирания“, насочени към феновете на Ливърпул в гостуващия край. А след двубоя Гуардиола определи, че победата срещу Ливърпул е едно от най-добрите представяния под негово ръководство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички