"Клоп изпи 2-3 чаши бира и изпуши няколко цигари преди финал на Шампионска лига" (ВИДЕО)


"Клоп изпи 2-3 чаши бира и изпуши няколко цигари преди финал на Шампионска лига" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1815 0

Легендата на Ливърпул - Стивън Джерард, сподели изключително любопитна история с участието на дългогодишния мениджър на мърсисайдци - Юрген Клоп.

Става въпрос за дните преди финала на Шампионска лига срещу Реал Мадрид в края на миналия сезон, който бе изгубен с 0:1 в Париж, а германският специалист в последствие се закани да достигне до мача за трофея и през настоящата кампания.

Английският ветеран обаче разказва, че е разговарял близо час в улично кафене в дните преди големия мач с германския специалист, който неочаквано за Джерард - не е бил изцяло фокусиран върху задачите си, а дори е изпил няколко бири с легендарния полузащитник.

Историята на Джерард

"Клоп разхождаше кучето си, а аз седях в улично кафене с един от моите приятели и пиех бира. Пожелах му успех на финала, който беше ден, може би два след това. Мислех, че ще е зает със своите си задачи и мисли, но той ми каза: "Не, не, не. Отиди до бара и ми вземи халба." В крайна сметка той изпи две или три чаши и изпуши няколко цигари, докато кучето му чакаше търпеливо. Говорихме сигурно повече от час.

 

Той се оказа просто душата на компанията и изобщо не приличаше на футболен треньор, а беше "Юрген в цивилни дрехи", в дрехите си за разходка на кучета. Той беше фантастично учтив с моя приятел, карайки го да се чувства като пълноправен участник в разговора и мисля, че това идеално характеризира този човек", разказа Джерард в интервю за канала Anfield Wrap в YouTube.

Вижте как Клоп е убедил Ван Дайк да подпише с Ливърпул, вместо с Манчестър Сити!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички