Юрген Клоп: Трябва да сме доволни, че не допуснахме повече от 4 гола от Сити


Юрген Клоп: Трябва да сме доволни, че не допуснахме повече от 4 гола от Сити
Снимка: Getty Images

2140 0

Юрген Клоп се оплака от "пасивното" представяне на Ливърпул, когато бяха разбити с 4:1 от Манчестър Сити и каза, че неговият отбор е късметлия, че не е допуснал повече голове. Ливърпул поведе рано чрез Мохамед Салах на "Етихад", но "гражданите" не се стреснаха и обърнаха двубоя в своя полза. 

Клоп обясни кой е големият проблем на Ливърпул

"Всички можеха да видят, че първото полувреме беше наред, не само резултатът. Сити владееше повече, но това винаги се случва, когато играем тук. Вкарахме прекрасен гол, можехме да вкараме втори при наистина добра контраатака", каза Клоп след двубоя.

Ако искате да получите нещо тук, 14 или 15 играчи трябва да са на върха на играта си, а това не беше така. Имахме ситуация за 3:2, когато Робо проби, но освен това Сити можеха да правят каквото си поискат, защото пространствата бяха твърде големи. Така че имахме късмет, че отбелязаха само още един гол до края.

"Няма нищо добро за казване за този мач. Това е мач, който трябва да използваме, за съжаление, за да изясним кои неща не могат да се случат. Не можем да оставяме толкова празни пространства, не е възможно Трябва да го обясня, но не мога". След двубоя пък стана ясно, че клубният автобус на Ливърпул е бил атакуван и има дори счупено стъкло.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички