Гуардола след триумфа над Ливърпул: Едно от най-силните ни представяния под мое ръководство


Гуардола след триумфа над Ливърпул: Едно от най-силните ни представяния под мое ръководство
Снимка: Getty Images

1695 0

Хосеп Гуардиола не скри задоволството си след шеметния обрат, който направи неговия Манчестър Сити срещу Ливърпул. „Гражданите“ изоставаха с 0:1, но триумфираха с 4:1 и продължават гонитбата с Арсенал за титлата във Висшата лига.

Отборът ни се представи перфектно от 1-ата до 93-ата минута. Дори когато допуснахме гола, играехме много добре. Не може да не отчета, че те винаги са много опасни в преходите между различните фази. Ние обаче се представихме добре във всички зони. Това бе едно от най-добрите ни представяния през тези седем години, откакто съм начело на отбора. Футболистите знаеха, че не играят лошо, когато губехме с 0:1. На почивката леко коригирахме нещата. Имахме късмет с втория гол, но бяхме стабилни през целия мач.“, обяви след мача Гуардиола.

Испанският мениджър не пропусна да похвали и някои от играчите си като Джак Грийлиш и Хулиан Алварес. Английският национал вкара последното попадение и асистира за изравнителния гол на аржентинеца.

През този сезон Джак е човекът, за когото си мислехме, че може да ни помогне да станем по-добри. Именно той ни спаси да не получим втори гол в ситуацията със Салах. Рияд Марез също бе изключителен. Не мога да отлича само един играч. Всички бяха изключителни. Хулиан Алварес не само вкара първия гол, но асистира за втория и третия. Изключителен играч. Той е световен шампион заедно с Лионел Меси, защото притежава качества", каза още Пеп.

ВИЖТЕ ОЩЕ:  Какво направи Пеп?! Поиска от играчи на Ливърпул да се радват на гол на Сити (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички