Стоунс: Сити все още е най-добрият отбор в Англия


Стоунс: Сити все още е най-добрият отбор в Англия
Снимка: Guliver/GettyImages

1022 0

Бранителят на Манчестър Сити Джон Стоунс е на мнение, че „гражданите“ все още са най-добрият отбор в Англия, въпреки шампионската титла на Ливърпул през настоящия сезон. „Мърсисайдци“ водят с 23 точки пред Сити 4 кръга преди края на първенството и са на път да счупят рекорда от 100 точки в рамките на един сезон, който играчите на Пеп Гуардиола поставиха през сезон 2017/18.

Манчестър Сити са загубили цели 9 пъти през настоящия сезон, а за сравнение пораженията на Ливърпул до момента във Висшата лига са само две. Въпреки това Стоунс смята, че неговият тим все още е най-добрият в страната и е сигурен, че ще се върне към най-добрите си дни през следващия сезон. „Убеден съм, че сме най-добрият отбор в страната. Познаваме си възможностите и смятам, че стандартът, който поставихме за себе си е много висок. Да играем през 3-4 дни на толкова високо ниво е нещо, което ни прави горди като играчи. Затова целта ни е да завършим с високо вдигнати глави настоящата кампания и да се върнем на върха през следващия сезон“, заяви Джон Стоунс пред ‘beIN Sports’.

Въпреки сериозното си изоставане от шампиона Ливърпул, Манчестър Сити изнесе лекция на тима на Юрген Клоп преди седмица, побеждавайки ги с 4:0 при домакинството си на „Етихад“. А ето в каква неприятна ситуация се замеси Джон Стоунс наскоро.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички