Стърлинг знае как Манчестър Сити може да осмисли сезона след загубената титла


Стърлинг знае как Манчестър Сити може да осмисли сезона след загубената титла
Снимка: Gulliver/GettyImages

975 0

Звездата на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг посочи какви са очакванията му за края на сезона, след като "гражданите" не успяха да станат шампиони във Висшата лига. Нападателят се надява отборът му да се класира на два финала - за ФА Къп и за Шампионска лига.

За първия Сити ще се изправи срещу Арсенал, а в ШЛ играе срещу Реал Мадрид, като спечели в първия двубой като гост с 2:1. "Да се надяваме, че ще завършим сезона с два финала. Не успяхме във Висшата лига, но ни е сме отбор, който да не спира и да преследва целите си в другите турнири", заяви Стърлинг.

"Трудно е, виждайки, че Ливърпул ни взе титлата, но те бяха просто брилянтни през цялата година. В четвъртък това беше просто още един мач, нo имахме шанс да завършим подобаващо. Във Висшата лига трябва да спечелим всичките си мачове и да стигнем финал за Купата на ФА и Шампионска лига". А кой е единственият играч на Манчестър Сити, който не уважи Ливърпул при шпалира (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички