Стивън Джерард и Ал-Етифак ще спасяват кариерата на Джейдън Санчо


Стивън Джерард и Ал-Етифак ще спасяват кариерата на Джейдън Санчо
Снимка: Getty Images

1927 0

Саудистският Ал-Етифак се готви да отправи оферта за Джейдън Санчо, съобщават източници на "CBS Sports". Британското крило на Манчестър Юнайтед не получава шансове за изява от Ерик тен Хаг, който публично разкритикува отношението му към тренировките след поражението с 1:3 от Арсенал през изминалия уикенд.

Според източника Ал-Етифак е силно заинтересован да вземе английския национал временно и да се опита да възроди кариерата му под ръководството на Стивън Джерард. Легендата на Ливърпул също би се радвала да работи с него.

Ръководството на тима от Саудитската професионална лига трябва да действа бързо, тъй като днес (7 септември) затваря трансферният прозорец в страната. От другата страна, гореспоменатото издание съобщава още, че самият Санчо е готов да премине в друг отбор, който ще му даде шанс за развитие.

Ако се стигне до трансфер, то Санчо ще се превърне в поредния силен трансфер за Ал-Етифак. През лятото бяха привлечени имена като Джордан Хендерсън, Осман Дембеле, Демарай Грей и Джини Вайналдум.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Разкриха какво би се случило със Санчо, ако сър Алекс все още беше в Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички